Якщо не врахувати ставки на футбол онлайн коефіцієнти, виграти не вдасться. Це один із найважливіших моментів, які варто уважно вивчити, перш ніж робити свої прогнози на успіх тієї чи іншої команди з футболу. Для сучасної людини в інтернеті мільйон можливостей, які потрібно використати з розумом. Перш ніж робити ставки, необхідно вивчити багато інформації, лінії та умови кожної букмекерської контори.

Ставки на футбол онлайн коефіцієнти

У чому перевага ставок на футбол

На сьогоднішній день в беттинговій індустрії велика кількість букмекерських контор, які своїм клієнтам чимало перспектив для виграшу. При виборі контори варто звернути увагу на кількість користувачів на майданчику – якщо їх багато, значить, варто спробувати ставити тут. Також, важливо розуміти, коефіцієнт ставок на футбол як рахувати – від цього залежить все.

Можна виділити основні плюси від відвідування БК:

  • анонімність;
  • надійність перевірених майданчиків; відсутність ризику для програшу;
  • економія часу;
  • великий вибір ігрових автоматів https://igrushka.kiev.ua/
  • багато бонусів та акцій;
  • можливість зробити ставку та одразу дивитися трансляцію матчу.

Робити ставки можна не переживаючи про те, що хтось дізнається про це — сайти гарантують надійність та захист персональних даних кожного клієнта. Щоб переконатися в цьому, можна переглянути наявність ліцензії на офіційній сторінці. Крім того, використання букмекерських контор для ставок на футбол має інші переваги. Перш за все клієнт заощаджує багато часу, роблячи всі процедури в інтернеті. У сучасному світі, щоб зробити ставки на футбол онлайн коефіцієнти, вже не потрібно їхати з дому до БК.

На всіх сторінках букмекерів зручний функціонал – тут можна виконувати одночасно багато опцій: дивитися матч, моніторити лінії, вибирати ставки, перевіряти виграші та багато іншого. Клієнти отримують не просто комфортні умови, а щедрі бонуси, наявність прогнозів від досвідчених фахівців. подібні фактори позитивно впливають на відмінний старт беттерів-початківців.

Як працюють коефіцієнти

Ставки на футбол високі коефіцієнти слід робити обережно. По суті коефіцієнт – це множник, який демонструє шанс на перемогу команд. Котирування вважається високим, якщо показник коефіцієнта дорівнює 1.5 або 1.6 і вище – велика ймовірність того, що виграшу не станеться. Використовують також такі значення:

  • Х – змагання відмінено;
  • П1 – перша команда не виграє та інші.

Розберемо з прикладу. Сума ставки – 700 грн, а коефіцієнт дорівнює 2.00. Якщо гравець робить ставку правильно і його припущення є правильним, БК переводить йому на рахунок 1400 грн, 700 з яких — чистий прибуток. Коефіцієнти можуть змінюватися:

  • зниження та підвищення може відбуватися до початку та по ходу змагання;
  • щоб зафіксувати розмір коефіцієнта остаточно, потрібно закрити картку та натиснути на полі “поставити”.

Після виконання останньої дії змінити щось неможливо. Змінити парі та ставку з більшим чи меншим коефіцієнтом вже не вдасться. Щоб заробити на Беттинг, потрібно регулярно моніторити всі ставки на футбол сьогодні коефіцієнти. Подібні знання і розуміючи приходять із досвідом, а спочатку беттерської кар’єри краще не ризикувати на сумнівних або малоймовірних ставках, краще отримувати невеликий, але стабільний дохід і бути впевненим у завтрашньому дні.

Найвищі ставки робляться в режимі реального часу, приблизно з 75-80 хвилин матчу на кількість вже пропущених м’ячів. Коефіцієнт на те, що буде забито ще один гол, збільшуватиметься з кожною хвилиною. Такі «високі» кефи збільшують шанс на виграш та отримання беттер гарантованого прибутку. Але щоб все вийшло, потрібно вибирати тільки ті команди, які активно борються до кінця матчу, а сама битва дуже динамічна.

Формула для обчислення котирувань букмекерів

Коефіцієнти розраховуються на всі події у прематчі та «лайв»-режимі з використанням спеціальної формули. Вона універсальна та її застосовують усі, без винятку, букмекери: «кф. = 1 розділити на Р». Показник «Р» у формулі – шанс на перемогу та позитивний результат. У БК України ставки на великі коефіцієнти футбол позначаються десятковим дробом – 6.25 тощо.

Якщо контора розраховує котирування на змагання двох серйозних і сильних команд, множник береться 2.00. Шанси перемогти з обох сторін рівні, тому формула виглядає так: кф. = 1/50, що означає 50 на 50% можливість виграти. Але за фактом, показник коефіцієнта буде нижчим, оскільки обов’язково враховується маржа (комісія).

Якщо її не відняти, Бк не отримує жодного прибутку, а це невигідно, тому що всі 100% суми перейшло б гравцеві. Тому потрібно обов’язково використовувати формулу, щоб знати коефіцієнт ставок на футбол як рахувати. Подібні знання допоможуть не просто рандомно створювати купони, а аналізувати кожну подію та пропозицію, робити вибір на користь вигідної пропозиції.

Поняття «маржа» у ставках на футбол

Без маржі робота букмекерської контори неможлива — це комісія, яка стягується із суми кожної ставки. По суті це основна частина доходу букмекера від активності клієнтів майданчика. Рівень та фактична сума може бути різною, фіксується відповідно до правил БК. Для кожної події маржа різна, залежно від виду спорту та формату події.

Перед тим, як розраховувати ставки на футбол коефіцієнти, потрібно уточнити розмір маржі. Можна не робити це самостійно, а просто подивитися на розписи на сторінці контори. Пояснимо, чому це такий важливий крок для гравця:

  • БК 1 (умовно) прогнозує – «червона картка» на кф. 3. 1;
  • БК 2 цей же показник дає кф. 3. 3;
  • загальна сума – 1 тисяча гривень.

Якщо під час матчу арбітр показує червону картку гравцеві, відбувається таке:

  • Беттер БК 1 отримує суму 3, 100 грн;
  • Клієнт БК 2 – 3,300 грн.

Різниця невелика — лише 200 грн, але один гравець все одно залишився в плюсі, а другий — у мінусі. Тут не зіграло роль навіть те, що обидва беттери зробили правильне припущення. Щоб не ризикувати, всі ставки на великі коефіцієнти футболу потрібно уважно прораховувати.

Чи змінюються коефіцієнти у «лайв»-ставках

У live-лініях коефіцієнти на перемогу команди можуть збільшитися, чого ніколи не відбувається на аутсайдері і навпаки. Якщо говорити про футбол, це пов’язано із забитими голами, травмами гравців, погоди під час матчу та інших несподіваних факторів.

Аналітики уважно вивчають загальний стан команди та всі ці показники, оперативно реагують на будь-який фактор, що впливає на результат парі. Деякі гравці самостійно аналізують те, що відбувається перед матчем і на полі під час матчу, що збільшує можливість «зловити» вигідні ставки на футбол онлайн коефіцієнти та котирування.

Які є способи для розрахунку коефіцієнтів

У штаті співробітників кожної БК є відділи аналітики, які займаються підрахунками та збором інформації щодо кожного майбутнього матчу. Вони визначають коефіцієнти, шанси на перемогу та інше. Завдяки грамотно виставленим коефіцієнтам компанії триматися на плаву, стабільно отримуючи прибуток. Усього існує 2 способи розрахувати показники:

  • аналітичний;
  • евристичний.

Перший варіант надає результати після збирання та вивчення статистичних даних. Це улюблений варіант для професійних досвідчених беттерів, які вже не один рік займаються ставками. Другий спосіб – евристичний, який передбачає вивчення та моніторинг думки професіоналів-логіків, аналітиків, досвідчених беттерів, прогнозистів. Іноді буває складно спрогнозувати ставки на футбол високі коефіцієнти, тому іноді доцільно дослухатися думки фахівців. Особливо коли ви гравець-початківець, і особливо ще не знаєтеся на всіх тонкощах і нюансах.

Чи можливе коригування коефіцієнтів на вже випущеній лінії

Зміна коефіцієнтів у БК може відбуватися з різних причин. Наприклад, після порівняння всіх показників у різних контор, збільшення конкурентоспроможності. Обов’язково звертається увага на показники результату змагань в інших букмекерів. Щоб не довелося потім створювати вилки, дані коригують. “Вилки” – це можливість поставити на результат 1 ринку з перемогою, яка гарантована.

Інформація на БК постійно оновлюється, слідкуйте за новинами на сайті yasnarich.com, щоб було легше реагувати на зміни та впливати на результат. Існує також таке поняття, як “провантаження” – це зміна коефіцієнтів при великій кількості ставок. Актуальні ставки на футбол сьогодні коефіцієнти потрібно обов’язково переглядати на сайті, адже дані можуть швидко змінюватись.

У чому відмінність коефіцієнтів у різних БК

На різних букмекерських майданчиках основні показники ставок можуть змінюватися, навіть якщо подія одна й та сама. Це особливості роботи букмекерських контор, їхніх правил та умов членства, позиціонування себе у напрямку беттінга. Основний фактор — маржа БК, комісія, від якої безпосередньо залежить прибуток закладу. Деякі букмекери її роблять дуже високою, щоб ризик програти був мінімальним, а хтось дає шанс виграти беттерам, підвищуючи привабливість свого майданчика.

Розширення бази клієнтів завжди вигідніше – підвищувати коефіцієнти та маржу можна поступово, нічого не втрачаючи при цьому. А чим більше клієнтів, тим більше активності та ставок на майданчику. Рекомендується уважно робити ставки на падаючі коефіцієнти футбол, після вивчення контори та всіх «підводних каменів». Це дозволить успішно створювати купони і вкладати особисті кошти, чітко розуміючи, що за підсумком ви зможете отримати набагато більше, а значить заробити на улюбленому виді спорту.